Következő események
No events
 
LoginContact
Bemutatkozás

SMSZlog_kozepes_blue.gif A Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSz) az OKJ képesítéssel és éves működési engedéllyel  rendelkező sí- és egyéb havas sportokat oktató szakemberek egyesülete, mely ellátja az oktatóképzéssel és továbbképzéssel kapcsolatos szakmai feladatokat és képviseli tagjai érdekeit.
 

Read more...
Kedves Magyar Interski 2011 Család! PDF Print E-mail

Hosszú hónapokon át izgatottan vártuk, hogy 2011. január 15-én végre elkezdődjön a kongresszus. Addig mindenki tette a dolgát és csak remélni merte, hogy minden rendben lesz.

Azt hiszem, nem vagyok egyedül azzal a véleménnyel, hogy az elmúlt hét magyar eredményei legtitkosabb várakozásainkat is felülmúlták.

Sikert arattunk a demopályán a bemutatott gyakorlatokkal, a party-sátorban a magyar esten, a magyar workshopokon előadóként, más nemzeteknél pedig résztvevőként a megbeszélt feladatok jó végrehajtásával.

Rengeteg pozitív visszajelzés, őszinte dicséret érkezett a magyar csapat tagjai felé. Jó volt hallani a külföldi szakemberek elismerően értékelő szavait, látni a csillogó tekinteteket, érezni azt, hogy nagyon tetszik a magyarok programja, stílusa, sőt még a ruhája is. Sokan idézték föl még mindig a 2009-es magyarországi IVSI Kongresszust is, dicsérve annak szervezettségét és vendégszerető családias hangulatát. Egyszóval a közös munka többszörösen beérett.

Az Interski International 2011. évi Kongresszusán St. Anton am Arlbergben mindannyian büszkék lehettünk arra, hogy a Magyar Delegáció tagjai vagy Szurkolói vagyunk.

Köszönöm Ozsváth Miklósnak, hogy minden más csapatétól eltérő stílusú, újszerű és nagyon nehéz koreográfiát talált ki továbbá, hogy fölkészítette a Magyar Síoktató Válogatottat a sikeres bemutatásra.

Köszönöm a Magyar Síoktató Válogatott Minden Tagjának, hogy anyagi áldozatot is vállalva, szorgalmasan edzett és a gyakorlatokat mindhárom fellépés alkalmával úgy tudta bemutatni, hogy a több ezer néző ujongva tapsoljon és ünnepeljen.

Gratulálok a Magyar Síoktató Válogatott tagjainak: Babos Sándornak, Baller Kingának, Béki Pirinek, Bíró Péternek, Csollány Csabának, Dalos Péternek, Grécs Attilának, Huszár Áginak, Kiss Gergőnek, Kovács Istvánnak, Mitcsenkov Ákosnak, Nagy Balázsnak, Pálfi Tamásnak, Pásztor Gergőnek, Pásztory Gábornak, Polacskó Daninak, Szénási Virágnak, Tettamanti Gábornak, Végh Andrásnak!

Köszönöm, hogy aki csak tudott, részt vett a szakmai előadásokon, a workshopokon és gyűjtötte a havas sportok oktatásáról a világ különböző részeiről elhozott és átadott információkat.

Köszönöm Dudás Ferenc elnökségi tagnak és a kiképző oktatóknak, Bartus Miklósnak, Dosek Ágostonnak, Horváth Ritának, Polacskó Istvánnak, Takács Norbertnek és síoktatótársainknak, Buti Andrásnak, Dévai Juditnak, Görgey Annának, Janovszki Juditnak, Kővári Enikőnek, Rosta Mariannak, Szakasits Adélnak és Treer Albertnak a részvételt, a sok-sok segítséget és a szurkolást!

Köszönöm a telemarkosoknak, Nattán Gyurinak és Varga Zsoltnak a részvételt és a záróünnepélyen való sikeres szereplést!

Köszönöm Ruby Gabinak, hogy immáron ötödik alkalommal fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy videofilmre rögzítse az Interski hét feledhetetlen programjait!

Köszönöm Pásztory Edinának és Sánta Enikőnek, hogy profi módon fotózták az eseményeket!

Köszönöm Halmos B. Ágnesnak a tudósításokat, melyekkel az itthoniakat informálta!

Köszönöm a Szurkoló Csapat Minden Tagjának, Béki Györgynének, Bíró Istvánnak, Bíró Mikinek, Dunavölgyi Tamásnak, Harangvölgyi Annának, Farkas Árpádnak, Kelemen Ferencnek, Keszei Zoltánnak, Gacs Gyöngyinek, Koltai Árpádnak, Kónya Gabinak, Selymes Csabának, Vahl Bettinának és mindazoknak, akik csak ha pár napra is, de mint rokonok, barátok, sőt mint munkáltatók elkísértek minket és biztatásukkal lelkesítették a Magyar Síoktató Válogatott tagjait.

Köszönöm Kulcsár Ivánnak, Révész Máriusznak, Fiantok Dánielnek, és Kiss Dánielnek, hogy nem csak támogatásunkról gondoskodtak, hanem személyesen is részt vettek a rendezvényen és megtisztelő jelenlétükkel segítették csapatunkat!

Köszönöm Támogatóinknak, az UNIQA-nak, a FUNDANGO-nak, a LEKI-nek, az ATOMIC-nak, a ROSIGNOL-nak, az OPEL-nak, a Rézangyal Pálinkaház Kft-nek, a Vörös Postakocsi Étteremnek, Wunderlich Villányi Pincészetnek, hogy támogatásaikkal lehetővé tették a program sikeres megvalósítását!

Köszönöm tiszteletbeli elnökünknek, Kerese Jánosnak a több évtizeden át végzett kitartó munkát, amellyel kialakította és ápolta az SMSZ nemzetközi kapcsolatait, valamint a jelentős anyagi támogatást, amellyel a korábbi kongresszusokon való magyar részvételt biztosította, amellyel a mostani sikert megalapozta.
Feleségének, Irénkének pedig köszönjük, hogy nem vette rossz néven, ha János az idejét az SMSZ ügyeinek intézésével töltötte.

Két napja új időszámítás kezdődött: 2015. szeptemberében Argentinában újra bizonyíthatunk.

Kívánom, hogy a most szerzett tapasztalatok és a következő 4 és fél év közös munkája hasonlóan szép eredményt hozzon a magyar havas sport oktatásnak és a Síoktatók Magyarországi Szövetségének!

 

Üdvözlettel:

Egri Kati


Add as favourites (0) | Quote this article on your site

  Be first to comment this article
RSS comments

Only registered users can write comments.
Please login or register.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
< Prev   Next >

BartusMiki 6

 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók