Következő események
Nincs esemény
 
BelépésKapcsolatFórum
Bemutatkozás

SMSZlog_kozepes_blue.gif A Síoktatók Magyarországi Szövetsége (SMSz) az OKJ képesítéssel és éves működési engedéllyel  rendelkező sí- és egyéb havas sportokat oktató szakemberek egyesülete, mely ellátja az oktatóképzéssel és továbbképzéssel kapcsolatos szakmai feladatokat és képviseli tagjai érdekeit.
 

Bővebben...
Kedvezmények sioktatóknak PDF Nyomtatás E-mail

Tartalom:
- TandtSport
- Atomiclub
- Fundango
- Snowrider síszimulátor
- PODIART Kft.
- Mobil GPS Hungary Kft.
- Oszetzky Kft.
- Rudy Project
- Vadon Sport
- Vox headsetek
- Uniqa - Szakmai felelősségbiztosítás

 

Az SMSZ tagjai a következő kedvezményeket vehetik igénybe:

TandtSport

2014 december 17. óta megvásárolható az új SMSZ egyenruha kiegészítőkkel együtt a Tandtsport Lövőház utcai (Bp.II. ker. Lővőház u. 16., tel:+36 (1) 438-35-69) üzletében az SMSZ igazolvány bemutatásával!

A síruha megvásárlásának lehetősége minden SMSZ tag számára rendelkezésre áll!

Az üzlet nyitva tartása:
H-Szo: 10-20 óra
Vas: 10-18 óra

Képek a ruháról:
kép1kép2kép3kép4kép5kép6 

A modell paramétereiről:

Kabát (férfi): ICEPEAK NEVIO

Nadrág (férfi): ICEPEAK MICHAEL

Méretek: 46-56

Egy garnitúra (kabát+nadrág) ára 49.900 Ft

Logózásért az SMSZ részére a boltban fizetendő: 1.500 Ft

 

Az egyenruhához színben illő kiegészítő ICEPEAK softshell ruházat (Naja női midlayer és Nadim férfi midlayer piros színben) kedvezményes megvásárlására is lehetőség van, melynek ára: 8.500 Ft

Képek a softshellről:

Icepeak softshell férfiIcepeak softshell noi.JPG

 

További kiegészítő ruhákra (pl. softshell, kesztyű, sapka, sisak, szemüveg) is biztosított kedvezmények vehetők igénybe (megtekinteni, felpróbálni a Partner üzletében van lehetőség):

Leki kesztyű (Sense GTX, Alpe GTX): 15990.- helyett 8990.-

Icebar sapka (Star PomPon): 11990.- helyett 5990.-

Bollé sisak (Backline 30786, 30787): 36300.- helyett 23990.-

Bollé szemüveg (21160 Virtuose white & lime green emerald + lemon gun - 2db lencsével): 39990.- helyett 25990.-

 

A Partner által forgalmazott márkákból (Head, Elan, Bollé, Leki, Icepeak, F2, Eisbaer) illetve síszerviz és kölcsönzésből általános kedvezmények vehetők igénybe, amely az SMSZ síoktatói szinteknek megfelelően alakul:

SMSZ Síóktató*: Fogy. Ár -30%

SMSZ Síóktató**: Fogy. Ár -35%

SMSZ Síóktató***: Fogy. Ár -40%

SMSZ Síóktató****: Fogy. Ár -45% 

 

 

AtomiClub
Kedvezmény:
Az Atomiclub szaküzlet az SMSZ tagoknak felajánlja a következő kedvezményeket:
30% kedvezmény a hivatalos ATOMIC euro listaárakból a készlet függvényében.
25% kedvezmény a Helly Hansen termékek árából.
25% kedvezmény a Spyder termékek árából. 
25% kedvezmény a SIDAS Conform’able technológiával készített egyedi sícipő talpbetétek árából. 
Amennyiben az aktuális akciós árak (pl. a szezon végén) alacsonyabbak lennének, természetesen azok érvényesek.

Igénybe vétel módja:
Az AtomiClub boltjában (Bp.III. ker. Galagonya u.5., tel:+36 (1) 240-07-17, +36 (30) 333-30-07) az érvényes SMSZ igazolvány bemutatásával.

 

 

Fundando
Kedvezmény:
30% kedvezmény a West End Fundango üzletben a kiskereskedelmi árból

Igénybe vétel módja:
A kedvezmény a WestEnd Fundango márkaüzletében (Bp. Váci u.1-3, az emeleten, Hild József sétány 2., tel:+36 (1) 238-03-99) vehető igénybe. A pultnál be kell mutatni az SMSZ igazolványt (fehér vagy kék) és hivatkozni a 401695-ös törzsvásárlói kártyaszámraSnowrider síszimulátor

Máig már sok síoktató kipróbálta a Snowrider Síszimulátort. Az SMSZ partneri együttműködést kötött a Snowrider céggel, hogy a síoktatók városi környezetben is fel tudjanak készülni a szezonra, vagy fel tudják készíteni tanítványaikat. SMSZ igazolvánnyal rendelkező síoktatóknak kedvezményes árszabást biztosít a partner.

Az oktatást segíti a folyamatos problémajavítási lehetőség, a változtatható hó és pályaviszonyok, az állítható kapu szélességek és távolságok, valamint a képességfejlesztő gyakorlatok. A síoktató munkáját, minden esetben a gépet ismerő operátor segíti.

Ahogy korábbi hírlevelünkben írtuk (október 09.), egy alkalomra akár 3-4 fővel érdemes bejelentkezni, mert amíg nincs meg a géphez szükséges edzettség, addig átlagosan egyenként 5-5 percet lehet rajta menni. Az oktató az üzemeltetőnek az itt töltött alkalmakért fizet (1 alkalom=25 perc).

Oktatóknak szóló ajánlat:
· A regisztrált síoktató felkerül a snowrider.hu honlapra; ahol elérhetővé válik a síelni vágyó nagyközönség számára;
· A regisztráció alkalmával minden síoktató egyszeri tesztlehetőséget kap, a szimulátor funkcióinak megismerése céljából;
· Síoktatói ár: 6.000 Forint/alkalom. Az oktatás a tanítványoknak tetszőleges áron értékesíthető tovább (listaárat érdemes figyelembe venni);
·  A regisztrált oktató 1.000 Ft-os kedvezménykártyát kap, melyet a tanulni vágyóknak adhat tovább. A kuponok felhasználása után az üzemeltető 1.000 Ft üzletszerzési jutalékot utal a kártya eredeti tulajdonosának.

További információk:
mobil: +36 30 697 9397
www.snowrider.hu
Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 

PODIART Kft.

20%-os kedvezmény talpbetét felmérést és vásárlást biztosít (-25%) székhelyén a többi egyesületi tag részére egy éven keresztül (székhely: 1184 Budapest, Mikszáth K. u. 77).

Információ és kapcsolat: Benedek Tibor +36 30 977 3553

 

 

Mobil GPS Hungary Kft.

SMSZ igazolványra 10%-os kedvezmény a szolgáltatások árából autóvédelem területén.

Bővebben:
http://www.gpsalkalmazasok.hu/
www.autovedelem.hu

 

 

Oszetzky Kft.

Oszetzkyné Pető Ildikó 1126 Bp, Agárdi u. 12/c futómű és gumiszervíz.

Autoszervízes kedvezmény:
új gumi -5 %
szolgáltatás -10%

 

 

Rudy Project
A Rudy Project továbbra is minden síoktatónak -20% kedvezményt ad márkaboltjában (1052 Bp. Piarista u. 4. Millenium center 1. emelet) az összes Rudy Project termékből, beleértve a szemüvegeket, sí szemüvegeket, fejvédőket, illetve dioptriásítható szemüvegeket. Az oktatók részére az optikai lencséből is biztosítanak -20% kedvezményt, amennyiben náluk készül el a szemüveg. A kedvezmény kizárólag a márkaboltban vehető igénybe, az oktatói igazolvány felmutatásával.

Az alábbi link megnyitásával látható képen az egyik legkedveltebb – akár télis sporthoz is – kiválóan alkalmas Maya szemüveg ajánlata található, mely 15 féle keretszínnel és 10 féle lencseformával összesen 150 féle variációban elérhető. A kínálatban van megoldás a „hagyományos” sí szemüveg dioptriásítására is, ráadásul bármely gyártó szemüvegének dioptriásítására is lehetőség van, nemcsak kizárólag a Rudy Project sí szemüvegeire.

Rudy_Project

 

  

Vadon Sport

Újdonság: Footbalance lábra formálható talpbetétek a Vadon Sportnál: számítógépes talpanalízis és talpbetét lábraformálása akár 10 perc alatt -20% kedvezménnyel. Footbalance talpbetétek mindenféle cipőbe, futáshoz, túrázáshoz, síeléshez, vagy akár hétköznapi cipőhöz is.

 Bergamont kerékpárok vásárlása esetén -10% kedvezmény.

A kiskereskedelmi listaárból 30-45 % közötti kedvezmény vehető igénybe a minősítési szinteknek megfelelően (a kedvezmény más akciókkal nem vonható össze): - Völkl síszettekre, - Marker bukósisak, síszemüveg és síkötésekre, - Dalbello sícipőkre, - Völkl síruházatra, - Uvex bukósisakokra, síszemüvegekre, napszemüvegekre, - Reusch síkesztyűkre, - Zandona gerincvédőkre, protektorokra.

A kedvezmény az SMSZ síoktatói szinteknek megfelelően az alábbiak szerint alakul:
SMSZ Síóktató*: Kiskereskedelmi listaár -30%
SMSZ Síóktató**: Kiskereskedelmi listaár -35%
SMSZ Síóktató***: Kiskereskedelmi listaár -40%
SMSZ Síóktató****: Kiskereskedelmi listaár -45%

Vásárlói kedvezmény a síoktató által ajánlott vásárlások után: 10 % kedvezmény a kiskereskedelmi árból a Vadon Sport kiskereskedelmi üzletében, a síoktató személyes ajánlásával.

5 % levásárolható visszatérítés a síoktató számára, az általa ajánlott személyek vásárlásainak összegéből. A visszatérítés összege a síoktató számára a www.vadonsport.hu webshopban történő regisztrálása után válik nyomon követhetővé.

Igénybe vétel módja:
Az érvényes SMSZ igazolvány bemutatásával, a Vadon Sport sí és kerékpár szaküzlet (Bp. Október 23. utca 21., tel.: +36 1 33 77 104) boltban

 

 

Vox headset
Kedvezmény:
A készülékek havi bérleti díja: 3.000 Ft + ÁFA per vevőkészülék.
Oktató transzmitter készüléke és mikrofon díjmentes (2 db).

A készülék napi bérleti díja: 260 Ft + ÁFA per vevőkészülék (tartalmaz egy fülhallgatót és 2 elemet)

Heti bérlési lehetőség nincs.

Elveszett készülékek díja: 50 € + ÁFA per darab.

Fizetés egy összegben, vagy havi rendszerességgel lehetséges.

A fent megjelölt árban a fülhallgatók nem szerepelnek. A fülhallgatók ára 100 Ft + ÁFA per darab.
A fülhallgatókkal kapcsolatosan az az elképzelés, hogy minden oktató annyi fülhallgatót kap, amennyire igénye van (akár 100 db-ot). A szezon végén a nem használtakat vissza lehet küldeni a készülékekkel együtt, így a fel nem használt fülhallgató árát visszafizetik.

Fizetés egy összegben, vagy havi rendszerességgel lehetséges.

Fontos továbbá, hogy az új készülékeknek köszönhetően lehetőség van töltőegység bérlésére is. A töltőegység segítségével, sokkal könnyebb a készülékek mindennapos használata és csökkenteni lehet az elemköltségeket. A töltőegység bérleti díja 3000 Ft + ÁFA per hó (teljes szettre vonatkozik, nem darabár).

Most már többéves tapasztalattal bátran elmondhatjuk, hogy a készülék használatával sokkal hatékonyabb a síoktatás, érdemes az oktatásba ezért bevonni és használni!

Igénybe vétel módja:

Érdeklődjetek az irodában:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges

 

Uniqua - Garantor szakmai felelősségbiztosítás
Kedvezmény:
Szakmai felelősségbiztosítás, "Garantor Extra Standard" és "Garantor Extra Optimum". A nyújtott szolgáltatásokat és az árakat a lenti linken találjátok! Alternatív módon az Uniqa honlapjáról így is elérhetitek: Uniqa honlap >Ügyintézés >Online biztosításkötés >Utasbiztosítás kötés online >Díjkalkuláció és online biztosításkötés piros nyílra lépve >Garantor felelősségbiztosítás kiválasztása.

Igénybe vétel módja:
Ide kattintva a biztosítást az Uniqa on-line utazási szerződéskötési oldalán tudjátok megkötni.

Megj.: ezen a linken találjátok az OEP tájékoztatását arról, hogy síbaleseteknél mit fedez az EU egészségbiztosítási kártya és mit nem. Apró kiegészítés, az OEP természetesen nem foglalkozik a másoknak okozott károk eseteivel.

 


Kedvencekhez (1) | Idézés a honlapján

  Legyen Ön az első hozzászóló
RSS hozzászólások

Csak a regisztrált látogatók szólhatnak hozzá.
Kérjük, hogy jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Powered by AkoComment Tweaked Special Edition v.1.4.6
AkoComment © Copyright 2004 by Arthur Konze - www.mamboportal.com
All right reserved

 
Következő >

Interski Korea 19

 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók
 • Támogatók