|
mecseidani
|
 |
« Dátum: 2007 április 20., 03:29:53 » |
|
Alakul a weblap. Egész szépre sikeredett. Kicsit vibrál és állandóan újratölt. Főleg Mozillán csinálja ezt de azért szép lett. Jók a képek. Remélem a fórum is jól működik majd... byDani
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mécsei "Damee" Dániel
|
|
|
|
Ozsi
Vendég
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2007 április 20., 03:19:17 » |
|
Kösz!
Becsszóra semmi újratöltési utasítást nem tettem bele, de eddig nem is láttam ilyent azokon a gépeken, ahol ellenőriztem. Ha esetleg lesz valami infód, nálad miért van ez, szólj, hogy kijavíthassam.
Egyébként remélem, észreveszitek, van egy-két új szolgáltatás is: pl. regisztrált felhasználók küldhetnek be cikkeket...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Krakler Kata
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2007 április 20., 04:50:09 » |
|
Hát hello Mindenki! Jó újra itt... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csokinyuszi
|
|
|
Huszár Ágnes
Newbie
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2007 április 20., 04:55:34 » |
|
Nekem is ugrál...olyan 15mp-enként....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dalos
Newbie
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2007 április 20., 05:33:27 » |
|
Regisztráltam, beléptem, de cikk beküldéséhez nincs jogosultságom. Mi a teendő? Regisztráltam, beléptem, de cikk beküldéséhez nincs jogosultságom. Mi a teendő? üdvRegisztráltam, beléptem, de cikk beküldéséhez nincs jogosultságom. Mi a teendő? üdv
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ozsi
Vendég
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2007 április 20., 05:53:47 » |
|
Ha valakinek vannak mélyebb ismeretei, és éppen neki is ugrál, és hajlandó megnézni a nála megjelenő oldal forrását, és lát benne valamit, ami ezt okozhatja, szóljon lécci! Az én gépeimen ugyanis semmi jele. Az is fontos lehet, milyen böngészőkön jelentkezik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ozsi
Vendég
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2007 április 20., 06:08:22 » |
|
A cikk küldésével meg valami jogosultsági nehézség van, de utánanézek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ozsi
Vendég
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2007 április 20., 06:24:13 » |
|
A cikk küldésére találtam egy megoldást, és ha lenne valaki vállalkozókedvű valamilyen témában, érdemes lenne kipróbálni...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Krakler Kata
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2007 április 20., 07:41:15 » |
|
tuti hogy én vagyok a vaksi, de nem találom hogy hol olvasom el a privát üzenetet... :S
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csokinyuszi
|
|
|
|
Krakler Kata
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2007 április 20., 07:45:27 » |
|
okés, megvan!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csokinyuszi
|
|
|
|
Krakler Kata
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2007 április 20., 07:46:58 » |
|
na, nem megy még valami jól ez a fórum...
okés Ozsi, küldöm, de hova és mekkora képeket küldhetek?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Csokinyuszi
|
|
|
Bánfi Sándor
Newbie
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2007 április 20., 08:01:31 » |
|
Üdv!
Örö[img width=][img width=][img width=]l[img width=]láto[img width=],[img width=]h[img width=][img width=][img width=][img width=]ét[img width=]b[img width=][img width=]ndult[img width=]a[img width=]fóru[img width=],[img width=]a[img width=]t[img width=]p[img width=]d[img width=][img width=][img width=][img width=]é[img width=][img width=]na[img width=]yobb[img width=]örö[img width=][img width=][img width=]l[img width=]fo[img width=]adta[img width=],[img width=]h[img width=][img width=][img width=][img width=]újult[img width=]a[img width=]honlap!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2007 április 20., 08:13:49 » |
|
Felhasználói menü/Privát üzenetek. Tudom, hogy előfordul, hogy az alatta levő \"Fontos információk\" lefedik, de azért sasszeműek láthatják. De ne várjátok, hogy rögtön kijavítsam eme esztétikai hibát, majd később...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
admin
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2007 április 20., 08:43:24 » |
|
Nyilván feltűnt, az \"admin\" is én vagyok. Képeket elvileg a képgalériában tudtok feltenni (Fényképek menü alatt), de mivel épp az előbb engedélyeztem, nem tudom pontosan hogyan működik. Majd kipróbáljátok...
Viszont kérek mindenkit, hogy 1. ne tegyen fel túl nagy képeket, 2. se túl sokat se (válogatva), 3. lehetőleg közérdeklődésre számot tartóak legyenek, 4. és használjatok olyan elnevezéseket, amelyekből sejteni lehet, miről szól a kép.
És még 1: a geléria szoftvere rosszban van a magyar karakterekkel, ezért ezeket kerüljétek.
És ha nagyon fogy a tárhely, törölgetni fogok könyörtelenül!!!
Ozsi
Szerkesztette: admin, Időpont: 2007-04-20 21:43
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mecseidani
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2007 április 28., 08:00:54 » |
|
Most már nem ugrál semmi de a Foróm gombja kicsit egymásra vannak csúszva . Netscape 8.1es böngészőm van ami mozilla motort használ. Nem zavaró a dolog de ha másnak is ilyen akkor lehet érdemes lenne finomítani...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mécsei "Damee" Dániel
|
|
|
|