szuri
Newbie
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2009 November 05., 08:09:54 » |
|
Miután azt hittem, hogy a vezetőség nem reagál a feltett kérdésekre, már egy ideje nem nézegettem a fórumot. Most látom, hogy februárban jött a reakció (ami egész jó idő a 2008. májusi kérdésekhez képest), és ezért elnézést kell kérnem, hogy csak most vettem észre. Tulajdonképpen semmi fontosat nem akarok mondani, már mindent elmondtam, csak Ozsi, a Te kérdésedre válaszolva szeretném elmondani, hogy igen, a Landeslehrerem van meg, és nem gondolnám, hogy a Landeslehrer vizsgakövetelményei könnyebbek voltak annál a kétcsillagosnál, mint amin megbuktam. És még egyszer szeretném hangsúlyozni, hogy a mi egycsillagos képzésünk fényévekkel jobb az Anwärternél, de ami ez után következik nálunk, arról sajnos még mindig nem változott meg a véleményem. Ráadásul Te is arról beszélsz, hogy nem engedhettek ki olyan oktatókat a "kezeitek közül", akik nem mutatják be jól a gyakorlatokat, akik rosszul síelnek. Akkor még egyszer, utoljára, visszatérnék az eredeti kérdéshez: A kétcsillagos táborban akkor miért kell az embernek minden egyes nap végighallgatnia, hogy ez a tábor nem a sítechnika csiszolásáról, hanem a tematika megértéséről szól? Nem gondolnám, hogy a tematika megértése olyan nagy problémát okozna. Sokkal nagyobb segítség lenne azonban, ha az ember úgy érezné, itt valóban mindent megtesznek azért, hogy ő átmenjen a vizsgán. Értsd: ha szemrehányások nélkül is javíthatna a technikáján. Miután már megvan a Landeslehrerem, ragaszthatok ISIA bélyeget az igazolványomba, és kedvezményt is kapok az egyes síterepeken, nem fogok újra próbálkozni. Üdvözlettel: szuri
|