A Síoktatók Magyarországi Szövetségének fóruma
2012 Május 19., 06:26:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Elmúlt a nyár, lehet aktivizálódni!!!

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: IVSI Kongresszus  (Megtekintve 2977 alkalommal)
gézabá
Newbie
*

Profil megtekintése E-mail
« Dátum: 2008 Július 26., 08:42:52 »

Első nekifutásra örültem a hírnek! Hiszen bárki belátja, ez nagyszerű dolognak, eseménynek ígérkezik. Nem is beszélve arról a cseppet sem elhanyagolható tényről, miszerint ez komoly elismerése az SMSZ-nek.
Éppen ezért gondoltam egy merészet és jeleztem segítő szándékomat tárgyi ügyben. Már nem emlékszem mikor, de mindenesetre jó régen. Le is írtam az emilben mit is tudok csinálni, talán értek is hozzá (ennek megítélése persze nem az én dolgom). Sajnos azonban a mai napig nem kaptam választ. Ez azért bánt egy kissé. Miért van ez így? Mármint a válasznélküliség. Az üzleti életben van egy ökölszabály, hogy az (ár)ajánlat 30 napig érvényes. Ezen rég túl vagyunk.
Nem akarok nagyon okosnak tűnni, de talán lehetne egy automatikus válaszgenerátort beállítani, hogy megkaptuk-köszi-megjegyeztük-szólunk. De agyon hallgatni nem lehet. Beszélhetnénk mások tiszteletéről meg ehhez hasonló dolgokról is, de teljesen felesleges. Más ügyben sem kaptam választ már több, mint egy éve. Nem is tudom min vagyok kiakadva. Talán, hogy segíteni szerettem volna, önként, ingyéé... oszt nem kell senkinek sem. Nem akarok én a magyar síoktatásra, sísportra ráragadni, csak segítenék. Ha nem kell, akkor nem kell, tudomásul vettem.
Naplózva
danila
Newbie
*

danila17@hotmail.com
« Válasz #1 Dátum: 2008 Szeptember 10., 12:07:14 »

Szia gézabá!

Szerintem majd 20 fok alatt kezdenek majd aktiválódni, addig még nyaralás van. Mosolyog
Ettől függetlenül igazad van. Szomorú

üdv.
Naplózva
Huszár Ágnes
Newbie
*

« Válasz #2 Dátum: 2008 Szeptember 21., 08:23:09 »

Kedves Mindenki!

Az az igazság ,hogy, amint az a sioktatas.hu-n meg is jelent a következő e-mailen kell önkéntes munkára jelentkezni: volunteer@sioktatas.hu
Mivel én vagyok a felelőse az önkénteseknek, így utána néztem, mert lehet, hogy elkerülte a figyelmemet ez az e-mail.
Sajnos, erre a címre én nem kaptam semmi levelet, szóval nem tudom, hol jelentkezett (kinél?) Géza bácsi.

Üdvözlettel: Huszár Ágnes
Naplózva
dr. György Réthy
Newbie
*

dr.

Profil megtekintése WWW E-mail
« Válasz #3 Dátum: 2008 Szeptember 22., 09:00:56 »

Sziasztok,

20 fok alatt van..., s lôn èledezünk  Kacsint (bocs, frànya Vistàn mèg nincsenek magyar karakterek). Ågi, èn is elküldtem jelentkezèsem (mèg a nyàron), nèzd meg lègyszi megjött-e? Közben emil cimem megvàltozott, rethygy@invitel.hu-ra, ha jött vàlasz, azt sajna nem làttam. Viszont èlnèk helyzeti elônyömmel, ha munkahelyed közben nem vàltozott, mèg mindig szomszèdos èpületben dolgozunk, összefuthatnànk ebèdidôben. Üdv, Gyuri
Naplózva

-----------------
Üdv, R. Gyuri
Huszár Ágnes
Newbie
*

« Válasz #4 Dátum: 2008 Szeptember 22., 07:51:15 »

Szia!

Igen. Átjött.
Még eddig nem kaptam konkrét feladatokat, azért nem szóltam. A héten viszont már fordításban a segítőknek írtam is (múlt heti megbeszélés alapján)...
Nálad is fogok jelentkezni...Viszont a hieroglifák olvashatatlanok!!!!:) Mosolyog Mosolyog
Októberi demo tábor???

Ági
Naplózva
Wéber Ferenc
Newbie
*

webgab@kronet.hu
« Válasz #5 Dátum: 2008 Október 26., 09:14:44 »

Gratulálok a "IVSI" kongresszus rendezési lehetőségéhez. Sok sikert kívánok. Amennyiben orosz nyelvtudásra is szükség lenne, szívesen állok rendelkezésetekre (nem iskolában, hanem az életben tanultam a nyelvet, a sízésről is van némi fogalmam, mindössze 52 éve a hobbim, amióta a Mecsekben még nagy havak voltak az 1950-es években, de haladok a korral - már élen húzom az íveket - és elég jó kondiban vagyok).
Naplózva
Molnár Gábor
Newbie
*

« Válasz #6 Dátum: 2008 December 10., 03:28:02 »

Ági, küldtem emailt, szívesen jelentkeznék segítőnek.
Majd olvasd el, és ha időd engedi válaszolj.

Köszi, Üdv.
« Utoljára szerkesztve: 2008 December 10., 03:33:23 írta Molnár Gábor » Naplózva
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!
Az oldal 0.132 másodperc alatt készült el 14 lekéréssel.